Toevallige helden - Danielle Steel ⭐⭐⭐⭐

Toevallige helden is een spannende roman van Danielle Steel.

Het verhaal begint met een soort introductie van de personages die allemaal hun eigen verhaal hebben. We maken kennis met Bernice die naast de opvoeding van haar zoontje ook nog een baan heeft als beveiligingsagent op het vliegveld van NY en in de avonduren online een studie voor advocaat volgt. Wanneer ze op haar werk een vergeten ansichtkaart van de Golden Gate Bridge vind met een dubbelzinnige tekst die ze niet vertrouwd, gaat het balletje pas echt goed rollen.

Zo beleven we ook het verhaal van de passagiers en bemanning op de vlucht van NY naar San Francisco. Om een eventuele aanslag te voorkomen moeten ze wel eerst ontdekken wie de dader is, en het liefst voor de landing.

Dankzij de Buddyread van Ilona is dit mijn derde Danielle Steel boek. Ik vond dit verhaal anders, meer spannender dan de vorige verhalen die ik van Danielle Steel gelezen heb.

Het was een lange opbouw om alle personages te leren kennen, daar moest ik wel even aan wennen en in het begin even doorzetten. Maar als je de personages eenmaal doorhebt, leest het een stuk gemakkelijker. De epiloog aan het einde was ook lang, maar zeker heel bevredigend. Ik vond het dan ook heerlijk om te lezen hoe het met de personage verder ging.

Danielle Steel weet je met haar beeldende en soms emotionele schrijfstijl het verhaal in te sleuren en je pas weer los te laten als het verhaal klaar is. De spanning word goed opgebouwd, waardoor je blijft doorlezen want je wil weten wie het gedaan heeft en waarom en wie de toevallige helden zijn natuurlijk.

Het is een prachtige roman met een goede dosis spanning. Gelukkig voor mij is er nog genoeg keuze, want het lijkt wel alsof ze sneller schrijft dan ik kan lezen. Ik zou het boek zeker aanraden.

Bedankt Ilona voor het ebook en de Buddyread.

Dit was dan echt de laatste Danielle Steel Buddyread Go out with a bang!

Maak jouw eigen website met JouwWeb