Liefde in het strandcafé - Lucy Diamond

In liefde in het strandcafé ontmoeten we Evie, ook wel beter bekend als het zwarte schaap van de familie. Evié is de jongste van 3 dochters, en haar zussen zijn perfect. Ze hebben een goede baan, zijn getrouwd en hebben kinderen.

Als tante Jo onverwachts overlijd en het strandcafé aan Evie nalaat, vinden zowel haar zussen als haar vriend Matthew dat ze het moet verkopen voor het geld. Maar Evie heeft mooie en goede herinneringen aan het strandcafé en tante Jo en ze wil graag in alle rust al haar opties overdenken, voor ze een verkeerde beslissing neemt.

Als haar baas dan ook nog eens zijn handen niet van haar af kan houden, neemt ze ontslag. Bij thuiskomst blijkt Matthew ook nog slecht nieuws te hebben, hij beëindigt hun relatie. Op dat moment is Evie er klaar mee en vertrekt naar Cornwall. Haar beste vriendin Amber staat voor haar klaar en gaat een paar dagen met haar mee.

Als ze in Cornwall aankomen, verloopt alles echter niet zoals ze had verwacht. Carl de kok is een echte ramp. Het overige personeel is onbeleefd, steelt van haar of is heel klungelig. Amber helpt haar om een goede start te maken en Evie krijgt er vertrouwen in dat het gaat lukken.

Als ze dan ook nog eens Ed ontmoet, en de beste serveerster die ze kan voorstellen voor haar wil werken, lacht het geluk Evie weer tegemoet. ZaI Evie dan misschien toch niet zo’n zwart schaap zijn als ze altijd heeft gedacht?

Beleef alle mooie, goede, slechte, emotionele en liefdevolle momenten samen met Evie en de dorpsgenoten van Cornwall mee door dit heerlijke verhaal te lezen. Het is een echte feelgood om bij weg te dromen.

De cover is heerlijk zomers, je waant je meteen op het strand.

De schrijfstijl van Lucy is heerlijk vlot, gemakkelijk, korte zinnen en hoofdstukken. De personages zijn goed neergezet en uitgediept, zodat je ze steeds beter leert kennen, en aan het einde van het verhaal heb je het gevoel dat je bij de gemeenschap van Cornwall hoort.

Dit was mijn eerste kennismaking met Lucy Diamond, maar ik wil zeker meer boeken van haar lezen. Ik vind het een echte aanrader.

Hebban en Xander Uitgeverij heel erg bedankt voor het mooie boek, ik heb ervan genoten.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb