Ik date met kerst - Lily Frank ⭐⭐⭐⭐

Ik date met kerst is een heerlijke feelgood novelle van Lili Frank.

Wanneer Kristy op een regenachtige dag met haar motor onderuit gaat, helpt Bas haar overeind. Als Kristy haar helm afzet en haar lange blonde haren tevoorschijn komen, heeft Bas pas door dat het een vrouw is en geen man. Hij kijkt verbluft naar haar en denkt, Wauw wat een vrouw.

Doordat Kristy tijdens de val haar enkel bezeerd heeft, bied Bas zijn hulp aan bij haar werk in het bijeenkomstcentrum. Een kerstbrunch voor ouderen die eenzaam zijn tijdens de kerstdagen.

De cover spreekt mij erg aan, het heeft iets liefdevols, romantisch. Het trok mijn aandacht, ik werd heel benieuwd naar de rest van het verhaal.

De schrijfstijl van Lily is lekker vlot, beeldend en met veel humor, beetje drama en natuurlijk lust en liefde.

Het onderwerp dat veel mensen van alle leeftijden met kerst eenzaam en alleen kunnen zijn vond ik mooi neergezet. Juist na Corona komt dit steeds meer voor, en dan is het goed dat er aandacht aan word besteed.

Dit is een heerlijk kort verhaal wat je lekker tussendoor kunt lezen. Of het nu kerst is of niet, dat maakt niet uit. Ga lekker zitten en geniet van het verhaal, je zal zeker niet teleurgesteld zijn.

Dit was voor mij het eerste boek van Lily Frank, maar zeker niet de laatste.