Kerst met jouw - Gracie Mills

Kerst met jou van Gracie Mills zijn drie korte erotische kerst verhalen.

❤ Ingesneeuwd.

In dit verhaal zijn Ethan en zijn assistente Dana onderweg naar een belangrijke zakelijke afspraak. Maar onderweg raken ze van de weg en de enige mogelijkheid die ze hebben is om te wachten op hulp in een afgelegen blokhut. Gelukkig is er een openhaard, al hebben Ethan en Dana dat toch niet nodig om warm te worden en blijven.

❤ Ingepakt.

Carter is de zakenpartner en vriend van Ethan (uit ingesneeuwd). Ethan heeft een profiel voor Carter aangemaakt op een datingsite, eentje waar je geen foto of je naam mag plaatsen. Al snel heeft Carter leuk contact met een match, en besluit hij als holidate met haar mee te gaan. Maar als het daarna van haar kant verdacht stil blijft, maakt het Carter gek. Heeft hij iets verkeerd gezegd? En wat zal er gebeuren als hij de volgende avond toch als haar holidate verschijnt?

❤ Volgeboekt.

Als op kerstochtend de chef-kok van Hotel en restaurant Rosewood Cabins afbeld, weet Olivia even niet meer wat ze moet doen. Hoe kan ze nu al haar gasten voorzien van een heerlijk kerstdiner? Maar dan stapt Ben het hotel binnen, hij is gestrand en kan koken, dus hij wil Olivia wel helpen. Olivia ontdekt meerdere kanten van Ben, die allemaal even heerlijk zijn.

Alle drie de verhalen zijn met elkaar verbonden, dat maakt het lezen van deze verhalen nog leuker dan ze al zijn.

De liefde en lust spat van de verhalen af. Omdat het korte verhalen zijn gebeurd er veel in korte tijd, maar dat is zeer zeker niet vervelend.

Ik vind de schrijfstijl van Gracie Mills heerlijk vlot, beeldend, met humor, sarcasme, lust en liefde. Het feit dat het nu niet alleen vanuit een vrouwen perspectief is, maar ook vanuit een man is dan ook heerlijk om te lezen.

Dus hou je van korte kerst verhalen vol met lust en liefde waar je het een tikkeltje warmer van krijgt zou ik deze verhalenbundel zeker gaan lezen!

Het was mijn eerste kennismaking met Gracie Mills, maar ik wil zeker meer van haar lezen.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb