Eindeloos Geluk - Saskia M.N. Oudshoorn

Ik heb Eindeloos Geluk gewonnen bij Hebban en hierdoor de hele serie gelezen. Dank je wel voor het ebook.

Dit is het vierde en laatste deel van de Geluk serie van Saskia M.N. Oudshoorn.

In het begin van het boek krijg je een terugblik naar de voorgaande delen, hierdoor zit je weer helemaal in het verhaal. Dan volgt er een spannende proloog die later in het boek pas verder gaat.

Laurens en Kate zijn net getrouwd en hebben van Jacob Nienhuis als huwelijkscadeau 6 maanden gratis huur gekregen op het pand naast Liv’s Lekkernijen. Hoewel Laurens heel dankbaar hiervoor is heeft hij zo zijn twijfels of hij het allemaal wel aankan.

Hij is net getrouwd met Kate, heeft ontdekt dat hij een zoon Davy heeft met zijn ex Charlie van Bali, en wil graag voor iedereen klaar staan om hen te helpen.

Hoewel Kate jaloers en onzeker is wil ze heel graag met Laurens samen zijn restaurant beginnen, At Youngs. Maar Kate heeft een geheim en ze is bang dat Laurens haar verlaat als ze het hem verteld.

Ondertussen gebeurt er nog genoeg in hun levens, zo is niet alles alleen maar rooskleurig. Ondanks dat het een feelgood is komen er ook serieuze onderwerpen in voor, en dat zorgt ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft. En natuurlijk de nodige spanning dat je op het puntje van je stoel laat zitten en steeds sneller gaat lezen om er maar achter te komen hoe het eindigt.

De manier waarop de personages zijn beschreven, is zo beeldend alsof je er zelf bij bent, alsof je deel van hun leven bent, je beleeft het met ze mee. Zowel de goede als de slechte tijden.

Ik heb heel erg genoten van de gehele Geluk serie, het is een echte aanrader. Aan het einde van de boeken vind je alle recepten die in het verhaal voorkomen, en geloof mij maar, die ga je zelf ook echt wel uitproberen. Ik wel in ieder geval.

 

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.