De Herkansing - Sara Ney

De Herkansing is het derde deel in de “Hoe sla ik een hufter aan de haak” serie van Sara Ney.

Rhett is kampioen worstelen en is net overgeplaatst naar Iowa University voor het worstelteam. Zoals meestal word je als nieuwe niet overal met open armen ontvangen. Helaas moet ook Rhett meerdere ontgroeningen ondergaan. Als toppunt van vernedering is er een poster van hem inclusief telefoonnummer opgehangen met de tekst “Geef Rhett een beurt”.

Dit zorgt ervoor dat hij allerlei berichten en foto’s krijgt toegestuurd wat de dames allemaal met hem zouden willen doen, echter heeft Rhett hier totaal geen zin in. Totdat hij een bericht van Laurel ontvangt, zij is anders.

Laurel heeft een bericht naar Rhett gestuurd, alleen maar vanwege een uitdaging van haar nichtje Alex. Laurel weet dat ze knap is en komt soms nogal verwaand over, zoals ze handelt en doet. Ze valt alleen op knappe mannen en dat is Rhett totaal niet. Maar een uitdaging gaat ze niet uit de weg.

Het verhaal is vanuit het perspectief van zowel Rhett als Laurel geschreven, dit is er fijn, want dan weet je wat er in hun hoofd omgaat en waarom ze bepaalde dingen wel of niet doen.

Als lezer krijg je sympathie voor Rhett, hoe hij met alle problemen omgaat.

Laurel komt in het begin als een verwaand, verwend kreng over, maar als het verhaal vordert, kan je je mening over haar bijstellen.

Ik vond het erg knap hoe de dagelijkse problemen die er onder studenten bestaan, zoals ontgroening, pesten, vooroordelen, de nieuwkomer zijn en vernedert worden zo realistisch in het verhaal omschreven worden. Zonder dat het verhaal zijn waarde verliest.

Dus als je even lekker wilt genieten van een Young Adult boek met veelvoudige “hete” scenes, dan raad ik je deze serie aan om te lezen.

 

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.