Grenzeloos Geluk - Saskia M.N. Oudshoorn

Grenzeloos geluk is het derde deel van de geluk serie. Dus wie deel 1 & 2 nog niet heeft gelezen, deze recensie bevat spoilers.

In dit deel hebben Liv en Matthew plaatsgemaakt voor Kate en Laurens. Elk hoofdstuk is een belangrijk moment in het leven van Kate en Laurens. Zo komen we steeds meer te weten over wat er in het verleden is gebeurd en wat voor effect dat op hen heeft gehad.

We zijn inmiddels één jaar verder, vandaag is de dag dat Liv en Matthew gaan trouwen.

Kate en Laurens zijn nu ook een stel en genieten volop van elkaar. Tijdens het trouwfeest besluit Laurens spontaan Kate ook ten huwelijk te vragen ondanks zijn twijfels. Kate heeft last van rammelende eierstokken en denkt dat er nog meer gaat gebeuren.

Tijdens Laurens zijn vrijgezellenfeest, komt hij oog in oog te staan met iemand van 5 jaar geleden, toen hij naar Bali gevlucht was.

Bij Kate slaat het noodlot toe als zij voor de ogen van Liv word neergestoken. Als Laurens in het ziekenhuis Kate ziet liggen, word het hem allemaal te veel en doet hij hetzelfde als 5 jaar geleden, vluchten.

Laurens geeft zichzelf de schuld dat zijn broer David dood is. En nu geeft hij zichzelf ook de schuld van Kate’s ongeluk. Komen ze hier nog overheen?

Ik raad je aan om dat toch echt zelf uit te zoeken en het boek te gaan lezen, het zal je niet teleurstellen.

De beeldende schrijfstijl en de emotie die op deze moeilijke momenten zo goed beschreven zijn, zijn zo mooi en ontroerend. Dat raakt je gewoon.

Ik ga nu snel Eindeloos Geluk (deel 4) lezen om te zien hoe het afloopt.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.