Foodtruck Fiësta - Saskia M.N. Oudshoorn

Foodtruck Fiesta is het complete verhaal van Bertina en Mats. Het is al eerder verschenen in een driedelige serie.

Bertina (Tinus voor vrienden) is door omstandigheden gevlucht in haar studie, en die daarna, en die daarna. Nu is ze er eigenlijk wel een beetje klaar mee en besluit een sabbatical te nemen. Ze wil een jaar vrij nemen om met een Foodtruck op festivals te staan. Doordat haar moeder met de yogaleraar ervandoor is gegaan naar India, is ze een kei geworden in koken en bakken.

Samen met haar zus koopt ze een Foodtruck via Marktplaats. Onderweg naar huis blijkt het een miskoop van de eeuw te zijn, en zit er niets anders op dan haar ex Mats te bellen, hij is monteur.

Hoewel ze allebei niet op elkaar zitten te wachten, besluiten ze toch om elkaar te helpen. Mats helpt haar om de Foodtruck op te knappen en zij helpt hem met zijn website en socials.

Bertina blijkt heel handig te zijn, in het ontwerpen van dingen, zoals een website of spullen voor haar Foodtruck.

Naarmate het verhaal vordert kom je steeds meer te weten over hun verleden samen en waarom ze nu niet meer bij elkaar zijn.

Door dit mooie verhaal kreeg ik alleen maar meer zin om nog meer boeken van Saskia M.N. Oudshoorn te lezen.

De schrijfstijl is heerlijk vlot, beeldend, vol met humor, maar ook serieus bij bepaalde onderwerpen. Het zijn geen super lange hoofdstukken, dus je leest er zo doorheen.

De cover is een prachtige Foodtruck waar je toch allemaal zo naar toe wil om eten te halen of in dit geval een lekker ijsje.

Bedankt Uitgeverij Zomer & Keuning voor het recensie-exemplaar.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb