Te Grazen - Lisette Jonkman ⭐⭐⭐⭐⭐

Te grazen is een novelle van Lisette Jonkman.

In deze heerlijke feelgood novelle is het de taak van Nora en Rens om 2 zwarte mini schaapjes op te halen. Dit was het geweldige idee van Liz, om de 2 mini schaapjes cadeau te geven aan Hidde en Marieke voor hun nieuwe huis.

Jammer voor Nora en Rens dat ze hierdoor een heel weekend samen moeten doorbrengen, want oh wat kunnen die twee elkaar niet uitstaan. Of lijkt dit allemaal maar zo? Want wanneer Rens Nora zoent, zoent Nora hem terug en niet zo’n klein beetje ook. De daarop volgende dag is erg ongemakkelijk en ze proberen elkaar zoveel mogelijk te ontlopen. Totdat ze schreeuwende ruzie krijgen op de oprijlaan voor het nieuwe huis van Hidde en Marieke. Als dit maar goed komt? Of is het nooit helemaal fout geweest?

Deze novelle moet je echt lezen, hij is te leuk. Het is echt een gemiste kans als je dit verhaal niet hebt gelezen.

Als je van humor, feelgood en van schattige zwarte mini schaapjes houdt, dan is dit echt een aanrader, geen twijfel mogelijk.

De cover is al zo schattig met de mini schaapjes, dat trekt je aandacht en maakt je gelijk vrolijk.

De schrijfstijl is zoals we van Lisette gewent zijn, het is vlot en beeldend  geschreven, met korte hoofdstukken, gênante momenten, liefde, en vol met humor. Ik heb tijdens het lezen soms zo hard gelachen, dat mijn kinderen kwamen kijken wat er zo grappig was.

Het is een kort verhaal, maar zit zo goed in elkaar dat je het in één ruk uitleest. Wat echt jammer is, want je wil meer.

Het is een heerlijk tussendoor verhaal, die je op elk moment kunt lezen. Maar nu de lente al bijna in zicht is, is het echt een no-brainer. Ga dit verhaal lezen en geniet van de komische avonturen van Nora, Rens en de mini schaapjes.

Bedankt LS uitgever en Lisette Jonkman voor dit geweldige ebook.