Een leven geleden - Jerrad Hoff

Het verhaal begint met Sarah Miller die een beroemde schrijfster is.

Tijdens een signeersessie ontmoet ze een jonge man, die de zoon blijkt te zijn van iemand die ze lang geleden heeft gekend. Vanuit daar springt het verhaal terug naar het verleden van 1972.

Sarah Miller is in 1972 een jonge vrouw die het verlies van haar dierbaren een plekje probeert te geven. Ze besluit die zomer een strandhuisje te huren op Gasparilla Island, in de Golf van Mexico. Hier wil ze tot rust komen en alles wat ze in haar jeugd heeft meegemaakt van zich af schrijven. Een soort trauma verwerking op papier.

Ze neemt een baantje als serverster aan bij de lunchroom waar ze Evan Bennet ontmoet, hun liefde groeit met de dag. Evan respecteert haar, houdt van haar, inspireert haar en stimuleert haar om haar verhaal verder af te maken en het naar een uitgever te sturen. Als het voor Sarah tijd is om naar huis toe te gaan, spreken ze af om elkaar hier weer te ontmoeten, voor de rest van hun leven samen.

De schrijfstijl is vlot, toegankelijk en heel beeldend, met humor en grappige uitspraken. Doordat het verhaal zowel uit het heden als verleden word verteld, ontdekt je steeds meer over de gebeurtenissen uit Sarah’s jeugd. Wat ze heeft meegemaakt en waarom ze zo reageert in bepaalde situaties.

Het is een mooi liefdesverhaal, met zowel de droevige als romantische kanten die er in de liefde voorkomen. Door het hartverwarmende verhaal lijkt het net alsof je de personages ook echt kent, je voelt met ze mee.

Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar het vervolg.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb