Vanaf het eerste moment - Bella Andre

Vanaf het eerste moment is het tweede deel van de New York Sullivan serie van Belle André.

In dit deel volgen we Suzanne Sullivan, een zeer knappe mooi, jonge vrouw, die zichzelf nogal eens nerd noemt. Ze runt haar miljardenbedrijf in online security op een heel bijzondere manier. Ze heeft oprechte interesse in haar medewerkers en cliënten. Ze doet aan liefdadigheid en staat altijd klaar voor haar familie.

Wanneer haar bedrijf word geteisterd door server- en DDoS-aanvallen huren haar broers achter haar rug om een bodyguard in.

Vanaf het eerste moment dat Suzanne en Roman elkaar zien, vliegen de vonken in het rond. Zodra Suzanne hoort dat Roman haar bodyguard is, is ze zo boos op haar broers. Ze heeft geen bodyguard nodig, ze kan heel goed voor zichzelf zorgen.

Roman laat zich niet kennen en wijkt niet van haar zijde. Hij doet alles om haar te beschermen, hij heeft nog nooit zo’n geweldige vrouw als Suzanne ontmoet. Suzanne en Roman hebben een bepaalde klik, die alleen maar intenser word naarmate ze elkaar persoonlijke dingen toevertrouwen. Maar zowel Suzanne als Roman hebben een nare jeugd gehad zonder moeder en ze denken dat ze de liefde niet waard zijn.

De schrijfstijl van Belle André is heerlijk vlot, met een dosis humor en door de korte hoofdstukken leest het erg prettig. Het is uit beide perspectieven geschreven wat erg fijn is. De beeldende en sensuele beschrijvingen van Suzanne, Roman als ook de uitgebreide liefdesscenés zorgt ervoor dat je in de koude winter geen dekentje nodig hebt. De erotisch geladen spanning kan je voelen bij het lezen.

Naarmate je verder leest ontdek je steeds meer uit de jeugd van Suzanne en Roman. Hierdoor begrijp je hun denk- en handelswijze ook steeds beter.

Ik heb genoten van de sterke Suzanne, die op een prachtige manier is uitgewerkt. Het is geweldig hoe ze tegengas geeft tegen haar broers en Roman en eindelijk voor haarzelf opkomt.

En Roman is uiteindelijk de man waar we allemaal stiekem van dromen. Hij zegt de juiste dingen op het juiste moment. Hij windt er geen doekjes om en is altijd eerlijk, zelfs als het niet in zijn voordeel is of als je het niet wilt horen.

Bedankt Bestoftbr en Meulenhoffboekerij voor het geweldige ebook, ik heb intens genoten van het verhaal.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb