Uit onverwachte hoek - Tamara Haagmans

Op één na heb ik alle boeken van Tamara Haagmans gelezen, en ik kan met eerlijk zeggen dat ik vanaf het allereerste boek fan van haar ben.

In Uit onverwachte hoek beleven we het verhaal van Holly. Holly is na veel hobbels op de weg uitgegroeid tot een zeer bekende en goede fotograaf van de sterren. Ze heeft al veel BN’ers gefotografeerd en ze zijn allemaal één voor één zeer tevreden over het unieke resultaat van Holly.

Tijdens een klus ontmoet ze Milan, hij heeft een hekel aan de wereld van glitter en glamour. Dit zou geen probleem zijn, ware het niet dat er vanaf hun eerste ontmoeting een enorme aantrekkingskracht naar elkaar is. De spanning is voelbaar en dat merken andere mensen om hen heen ook.

Naarmate ze steeds meer tijd met elkaar doorbrengen, groeien hun gevoelens ook. Holly wil graag eerlijk zijn tegen Milan, maar hoe kan ze de waarheid aan hem vertellen. Er is nooit een goed moment voor en ze is bang om hem kwijt te raken. Maar zoals vaak met geheimen, ze komen altijd een keer uit……..

En wil je weten hoe, dan moet je echt dit heerlijke boek lezen!

Tamara heeft een bijzondere gave, vanaf het eerste hoofdstuk word je het verhaal ingezogen, je kan het boek haast niet meer neerleggen, je moet verder, je wil verder en als je het boek uit hebt, dan denk je Wauw, wat een verhaal!

De schrijfstijl is vlot, luchtig maar ook serieus, beeldend en vol met emoties. Liefde, lust, humor, woede, verdriet, verwerking van verlies, alles komt erin voor.

En hierdoor leef je zo mee met de hoofdpersonen, Holly en Milan. Na alles wat ze hebben meegemaakt, gun je hen zo de liefde voor elkaar.

Dit is een op en top feelgood met diepgang. De personages zijn zo goed uitgewerkt, dat het lijkt alsof je ze zelf kent.

Na het lezen van dit verhaal had ik maar één woord, WAUW!!

Dit boek wil je niet missen!

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎💎.