Sweet as Suger - Sandra J. Paul

Sweet as Sugar is het vierde deel van de Suger reeks van Sandra J. Paul. En wat voor een geweldige afsluiter is het.

Manon en Leon zijn inmiddels getrouwd en Manon is 7 maanden zwanger van een identieke drieling, 3 meisjes. Hoe toepasselijk een mooie roze donut babykamer.

Manon heeft een zware zwangerschap al klaagt ze niet, ze geniet met volle teugen van alles wat er in haar lichaam gebeurd, zelfs als de meisjes haar organen als voetbal gebruiken.

Leon is ook apetrots, zowel op zijn lieve, mooie zwangere vrouw, als op het feit dat hij met zijn twee linkerhanden maar mooi alle wiegjes en kasten zelfstandig in elkaar heeft gezet. Dat hij aan het einde wel veel schroefjes overhield, tja. Gelukkig loopt Manon in het “geheim” alles met een schroevendraaier nogmaals na. En Leon laat het liefhebbend toe.

Lou de hond van Manon en Leon is natuurlijk ook van de partij, en daardoor is het ook zelden saai. Vooral als Leon ontdekt dat Lou geen mannetje maar een teefje is, een loops teefje wel te verstaan.

Aan het einde van het verhaal heeft Sandra er nu ook weer voor gezorgd dat er een mooie verrassing inzat. Nou ja, verrassing? Meerdere zelfs.

Ik zal Manon en Leon gaan missen, ik vond het heerlijk om hun avonturen mee te mogen beleven.

De schrijfstijl van Sandra is vlot, beeldend en met heel veel humor.

Hierdoor is de Sugar reeks een heerlijke novelle serie om op ieder moment van de dag te lezen. Ik zou het zeker doen, ik heb ervan genoten.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb