Stormachtige Herfst - Saskia M.N. Oudshoorn

Bedankt voor deze mooie novelle Saskia M.N. Oudshoorn, ik heb ervan genoten!

 

In deze heerlijke novelle beleven we het verhaal van Maes en Chantal en hun 2 jonge kinderen Lieve en Oliver en Olly hun chocoladebruine Labrador. Het verhaal speelt zich af tijdens de coronacrisis. Een verhaal dat voor veel mensen herkenbaar zal zijn.

 

Door de lockdown en het thuiswerken met kleine kinderen heeft de spanning zich al lekker opgebouwd. Hierdoor reageer je al sneller geïrriteerd dan normaal. De kledingkeuze is dan ook voor een makkelijk huispak i.p.v. je helemaal op te doffen, en make-up hoeft al helemaal niet als je geen online vergadering hebt. Tijd voor elkaar zit er ook niet echt in, dus de sleur is er helemaal.

 

Als Maes dan ook nog eens tegen zijn vrouw zegt; Ik ga met de kinderen een weekje naar het huisje van mijn ouders, maken Chantals gedachte overuren. 

Waarom alleen met de kinderen? Heeft hij een ander? Wil hij nu opeens de goede vader spelen voor zijn nieuwe vriendin? Ze slikt haar vragen in en probeert in het bijzijn van de kinderen zoveel mogelijk te doen alsof er niets aan de hand is.

 

Als ze die avond alleen thuis zit, dan besluit ze om het er niet bij te laten zitten. Ze boekt een last-minute wellness in een Hotel op de Veluwe samen met Olly. Eenmaal in het Hotel aangekomen heeft ze sjans van een knappe Boswachter genaamd Storm, die heel goed laat merken interesse in Chantal te hebben.

 

Hoe zou dit verhaal aflopen, met Maes, Chantal en Storm? Lees het snel in deze heerlijke novelle. Een echte aanrader voor tussendoor tijdens de kerstvakantie.

 

Vanaf het eerste hoofdstuk zit je in het verhaal, er is geen verdere uitleg nodig.

De cover is op en top herfst, je waant je zelfs op de Veluwe.

Haar schrijfstijl is heerlijk luchtig met veel humor en geflirt.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.