De Kerstborrel - Hannah Hill

Ella en Jasmine werken bij een advocatenkantoor, daar is de jaarlijkse kerstborrel een groot begrip. Het hele kantoor is uitgenodigd ook de directieleden van de andere bedrijven die in het gebouw gevestigd zijn.

Jasmine heeft voor Ella een jurk uitgekozen, wat je bijna geen jurk meer kunt noemen. De veel te korte kerstvrouwenoutfit was eerder een sexy kostuum voor een 18+ voorstelling. Maar Ella moet het er maar mee doen.

Jasmine gebruikt de borrel om een nieuwe scharrel te zoeken, maar Ella moest daar na vorige jaar niet meer aan denken. Totdat daar een onweerstaanbare onbekende man met een goddelijk lichaam en prachtige lichtgrijze ogen naar haar stond te kijken. Hoe langer zijn intense blik op Ella ruste, hoe warmer ze het kreeg.

Dit is het begin van een sexy kat en muis spel tussen Ella en de onbekende man, die later aan haar voorgesteld word als Donovan. De seksuele spanning spat uit je boek, dit is zo goed beschreven door Hannah Hill. Kortom een erotische feelgood, heerlijk tijdens deze dagen van lockdown.

De schrijfstijl vind ik echt geweldig, vlot, makkelijk, beeldend en vol met humor. Hierdoor is het voor iedereen een genot om te lezen, hersens op nul en genieten maar.

De cover, ja die spreekt voor zich. Ella in kerstjurk tijdens de kerstborrel.

Ik zelf zou graag nog meer willen lezen over Ella en Donovan, en wie weet, misschien komt er nog wel een vervolg……..

Dit was mijn eerste boek van Hannah Hill, maar zeker niet de laatste.

Ik heb gelachen en genoten van De Kerstborrel.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb