Liefde in de Efteling - Fiona Gothfield

Roos is een 16 jarig meisje, die bang is voor donkere en snelle attracties.

Tot haar ergernis gaat ze met schoolreis naar de Efteling. Ze probeert van alles om eronderuit te komen, maar haar moeder geeft niet toe aan haar grillen. Als ze nog net op tijd bij school aankomt, staat Silke haar beste vriendin al op haar te wachten.

Zodra ze samen in de bus zitten verteld Silke de laatste roddel aan Roos.

Yannick en Floor zijn uit elkaar, want Yannick zou op een ander meisje verliefd zijn. Roos is verliefd op Yannick en is dus heel nieuwsgierig op wie Yannick verliefd is.

Eenmaal in de Efteling aangekomen, gaat Roos niet in de attracties, maar blijft ze bij de tassen van haar vrienden staan. Haar vrienden hebben de grootste lol in allerlei verschillende achtbanen. Roos wil het liefst naar huis toe.

Maar ze ziet ook steeds dat Yannick naar haar kijkt en met zijn vrienden bij haar in de buurt rondhangen. Als Yannick aan Roos vraagt of ze met hem samen in Carnaval Festival wil, kan ze alleen maar zenuwachtig lachen en hopen dat het geen donkere snelle achtbaan is.

Vanaf dat moment raken Yannick en Roos aan de praat en zijn alle ongemakkelijkheden weg. Zou Yannick haar ook leuk vinden of verbeeld Roos de klik die ze hebben?

Hoe het verder gaat met Yannick en Roos moet je zelf beleven door het boek te lezen.

 

De cover straalt ook één en al verliefdheid uit, je oog valt er gelijk op.

 

De schrijfstijl is lekker luchtig, vlot en met humor. Het verhaal is ook zeker heel herkenbaar voor iedereen die 16 jaar en verliefd is geweest.

 

Ik kijk nu al uit naar jullie volgende boeken.

 

Ik geef het boek dan ook 💎💎💎💎.