Zin in Zillertal - Svea Ersson

Uitgeverij De Crime Company bedankt voor het recensie exemplaar en dat ik mocht deelnemen aan de blogtour.

In deze spannende vertrekthriller beleven we het verhaal van Katja van Merwede en haar twee kinderen Rowan en Myrthe.

 

Katja verlaat zowel Nederland als haar (ex-) man om met haar kinderen naar Oostenrijk te emigreren. In Oostenrijk zal Katja een Bed & Breakfast gaan runnen. Haar kinderen zijn volop bezig met skiën en dat gaat nu eenmaal beter in Oostenrijk dan in Nederland. Rowan heeft zelfs potentie om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen.

 

Helaas blijkt er bij aankomst in Zillertal wel een groot probleem te zijn. Het gebouw waar ze haar Bed & Breakfast zal vestigen is kort en klein geslagen, zelfs zo erg dat ze er met geen mogelijkheid kunnen wonen. Gelukkig kunnen ze zolang terecht bij Katja’s vriend, totdat hun eigen woonruimte weer leefbaar is.

 

Katja probeert een bestaan op te bouwen en het verleden te vergeten, maar iemand wil niet dat ze zich in Zillertal vestigt. Maar wie is die persoon en wat heeft die er allemaal voor over, hoe ver zou hij/zij gaan?!

 

De Proloog begint gelijk mysterieus en spannend, zodat je meteen in het verhaal zit en wilt weten hoe het verder gaat. In het boek zijn twee verhaallijnen, het heden en het verleden. Dit word tijdens het verhaal mooi samengevoegd zodat je steeds een stukje meer informatie krijgt wat er nu in het verleden met Katja is gebeurd, en wat dit in het heden voor invloed heeft op haar en haar gezin.

 

De cover is gewoon prachtig, je waant jezelf meteen in het mooie Zillertal.

Door de beeldende schrijfstijl is het boek makkelijk te volgen, en sommige momenten zijn heel herkenbaar voor een gezin met kinderen. Zoals de autorit van Nederland naar Oostenrijk.

 

Dus lees deze geweldige spannende thriller en ontdek het traumatische geheim uit Katja’s verleden.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb