Als een lopend vuurtje - Tamara Haagmans

Dit is het tweede deel van de Sprookjes Bestaan serie van Tamara Haagmans. 

In dit deel volgen we Nandi, ze heeft haar lang gekoesterde droombaan in Lang en Gelukkig Land. Maar daarvoor heeft ze wel haar relatie met Brian opgegeven. Brian heeft haar de keuze gegeven om te kiezen tussen hem of haar baan. Nou die keuze was dus heel gemakkelijk, en daar is Brian, haar ex het dus niet mee eens. Want niemand verlaat Brian. 

Brian kan het dan ook niet accepteren dat Nandi voor haar baan heeft gekozen, en hij begint haar lastig te vallen als een echte stalker. 

Gelukkig heeft Nandi een hele aardige collega, Maikel, die niet alleen maar knap is maar ook nog eens haar reddende engel. 

Nadat Brian, Nandi meerdere malen heeft lastiggevallen op haar werk, word hij door Maikel het park uitgewerkt. Maikel besluit dat Nandi een paar dagen bij hem kan logeren totdat de problemen met Brian de stalker verleden tijd zijn. 

Vanaf het moment dat je begint met lezen, kan je niet meer stoppen, het is zo beeldend en met zoveel humor geschreven dat je het in een ruk uitleest, en het liefst de hele serie achter elkaar. 

Ik vond het ook erg leuk dat de personages van deel 1 ook weer in deel 2 langskomen. Het is een hechte vriendengroep geworden. En daar voel je jezelf ook een deel van tijdens het lezen. 

Het is een leuk, origineel sprookje met veel humor. Je leest het met een enorme lach op je gezicht. Een echte aanrader voor feelgood en sprookjes liefhebbers. 

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.