Schotse Liefde - Lexie Scott

De komst van de lady’s op Carnoch Castle blijft niet onopgemerkt…

Met de komst van de lady’s Davine en Shona waait er een frisse wind door Carnoch Castle. De arme dorpsbewoners in de omgeving zijn blij dat er weer iemand voor hen opkomt. Maar de stugge lord Roger MacKinsey is allesbehalve gelukkig met de zussen en wil niet toegeven dat zijn landgoed in zwaar weer verkeert. Een onverwachte gebeurtenis zet alles op zijn kop. Kunnen de rivaliserende clans ooit weer vredig naast elkaar bestaan?

We gaan verder met het verhaal waar we in Schotse Dromen zijn geëindigd.

De zussen Davine en Shona proberen Carnoch Castle weer op te bouwen en de grens weer te herstellen hoe hij oorspronkelijk was.

Als ze bij de notaris in Iverness worden verwacht in verband met een brief van hun overleden moeder, weten ze niet wat voor effect deze ontwikkelingen op hun erfenis zullen hebben.

Tot overmaat van ramp is er een brand geweest bij hun buren de MacKinsey’s. Zoals goede buren doen, komen Davine en Shona meteen in actie om te kijken of alles goed is met Roger en Dougal en of ze kunnen helpen. Het vertrouwen tussen de MacBrides en MacKinsey’s lijkt zich beetje bij beetje te herstellen, maar nog niet alles word verteld.

Dit zorgt ervoor dat je in spanning blijft zitten, je wilt zo graag verder maar het verhaal is uit voor je er erg in hebt.

De schrijfstijl is makkelijk, beeldend, vlot en met humor. De hoofstukken zijn kort dus je vliegt er zo doorheen. De personages leer je ook steeds beter kennen, je gaat met ze meeleven alsof je er zelf bij bent.

Wat verrassend is en natuurlijk helemaal geweldig, vond ik dat je alvast een voorstukje kunt lezen uit deel 3 Schotse Trots, die uitkomt op 27 mei 2022.

Na het lezen van deze “trailer” wil je alleen maar meer, je wilt weten hoe het verder gaat. Slim gedaan van Lexie Scott. Ik kan dan ook niet wachten tot deel 3 uitkomt!

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.