Man op Mallorca - Wendy Louise

Dit is een waargebeurd verhaal, een soort dagboek novelle.

 

Wanneer Wendy een mailtje ontvangt van een onbekende man uit Mallorca, met de mededeling dat hij oude liefdesbrieven en foto’s van haar heeft gevonden, is ze erg verbaast.

 

De man wil de brieven en foto’s graag aan Wendy teruggeven, maar in eerste instantie weet Wendy niet zo goed wat ze met deze mail aan moet.

 

Nadat ze mailtjes hebben gewisseld en telefoonnummers gaat het verhaal wat sneller. Ze mailen en bellen bijna dagelijks, en dan besluit Wendy om naar Mallorca te gaan en de brieven op te halen.

 

Maar wat blijkt, de man op Mallorca is in de zestig, maar heeft wel een ongelooflijk knappe zoon, en net als Wendy denkt dat het niet erger kan worden loopt ze ook haar ex Gusi nog eens tegen het lijf.

 

Wat moet Wendy nu, wie moet ze kiezen, moet ze haar hart volgen. Ze staat voor een moeilijke keuze, een onbetrouwbare ex of een knappe Spanjaard die ze nog maar een dag kent.

 

Wendy haar schrijfstijl is vlot, vol met humor en zeer levendig. Ze beschrijft de omgeving van Mallorca heel mooi gedetailleerd, alsof je er zelf ook bent.

 

Kortom een heerlijke zomerse novelle die zich op het zonnige Mallorca afspeelt.

Ik geef het dan ook 💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb