MZZL Moeders, Baby Blues - Marion van de Coolwijk

MZZL Moeders, Baby Blues van Marion van de Coolwijk is het vervolg op de MZZL Meiden serie.

Hierin volgen we de drie zussen Hanna, Joan en Tanja. De zussen zijn ondertussen in de dertig, Tanja heeft een zoontje en is alleenstaande moeder.

Joan en Brent wonen samen, maar ook weer niet. Er is nog een beetje onenigheid over het feit waar ze dan samen gaan wonen, Amsterdam of Londen. Maar ze zijn er wel uit dat ze graag een baby willen.

Hanna is nog steeds vrijgezel, en aan de ene kant vind ze het heerlijk om ongebonden te zijn, maar ze mist ook de warmte en gezelligheid van een partner die er voor haar is.

Het verhaal gaat voornamelijk over wie de vader is van het zoontje van Tanja. Marion houdt ons allemaal goed in spanning tot ze de bom laat vallen. En ik moet eerlijk zeggen, die plottwist had ik niet zien aankomen, maar vind het geweldig. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe het nu verder gaat met de zussen. Ik hoop dat er nog één of meerdere vervolgen komen.

De cover is mooi Baby Roze en trekt daardoor gelijk je aandacht. En na het lezen van de achterflap is je nieuwsgierigheid gewekt en wil jij ook weten wie de vader is en welke andere geheimen er nog meer naar boven komen.

De schrijfstijl van Marion is heerlijk, het leest lekker vlot weg, met beeldende uitspraken en een flinke dosis humor. De hoofdstukken zijn kort en de zussen wisselen elkaar af, hierdoor lees je uit alle drie de perspectieven, dat is heel verhelderend.

Ik vond het een heerlijk verhaal om te lezen en ik hoop dat er nog meer mogen volgen, want ik ben nu wel heel nieuwsgierig hoe het verder gaat met de zussen. Je zou bijna kunnen zeggen dat ik verslaafd ben.

Als je de MZZL-Meiden al hebt gelezen dan is de MZZL-Moeders zeker een must. En heb je die nog niet gelezen, geen nood, begin je toch gewoon met deze, dan wil je vanzelf meer. Ik vind het dan ook een echte aanrader.

Deze recensie is onderdeel van de blogtour MZZL Moeders - Babyblues van de Verhalenfabriek.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb