Schotse trots - Lexie Scott

Schotse trots is het derde deel in “De lady's van Carnoch Castle” serie van Lexie Scott.

Inmiddels weten we dat Mary de halfzus is van Lady Davine en Lady Shona. Hiermee verandert er veel voor Mary, ze is nu Lady Mary maar ze weet niet of ze wel blij is met alle veranderingen. Samen met Ainy reist ze af naar Londen voor een afspraak met de notaris.

Ainy is nog steeds op zoek naar haar broer en de notaris helpt haar hierbij. Mary krijgt de één na de andere verrassing te verwerken van haar moeders testament. Ze merkt dat haar nieuwe leven in Londen heel anders is dan haar oude leven in Schotland.

Lord Tavish heeft samen met zijn vader ook zijn intrede gedaan en heeft Lady Shona uitgenodigt om naar een distilleerderij te gaan kijken. Hij wil graag met Lady Shona samen Whiskey gaan maken, maar Lady Shona komt erachter dat hij niet het hele verhaal vertelt.

Ondertussen is Davine goed bevriend geraakt met Roger, en logeert hij samen met zijn dochtertje Lean op Carnoch Castle. Lukt het Roger en Dougal MacKinsey om hun kasteel te redden?

De cover is weer prachtig, dit keer met de drie sterke, stoere zussen op de voorkant. De schrijfstijl is wat we inmiddels gewend zijn van Lexie Scott, lekker vlot, beeldend en stoer geschreven. Door de korte hoofdstukken is het verhaal uit voor je er erg in hebt. Net zoals het vorige deel zit hier ook meer diepgang in de personages. Hierdoor kom je steeds meer te weten over ze en daardoor begrijp je ze ook beter.

Ik heb weer erg genoten van het derde deel van deze serie.

De sterke, stoere zussen die zoveel mogelijk proberen te helpen waar ze kunnen, zonder daarbij eerst aan zichzelf te denken. De band tussen de zussen, maar ook de liefde spat van de pagina's af. Je voelt de spanning oplopen en hoopt dat er nog iets moois uitkomt.

Ik was dan ook blij verrast dat er nog een 4e en 5e deel van deze serie aan zit te komen.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb