Het perfecte plaatje - Jeske Meinema

In deze feelgood beleven we het verhaal door de ogen van Sascha. Sascha is fotografe en wil het allerliefst foto’s maken van de natuur. Verre reizen maken om hiervan verslag te doen via fotoreportages.

 

Door een fotowedstrijd haalt ze een grote opdracht binnen. Hierdoor is ze met de kerstdagen niet thuis. Sacha kan haar geluk niet op, totdat ze het nieuws aan haar familie vertelt. Helaas ziet haar familie het als een familievakantie. Een cruise naar het Noorderlicht.

 

Eenmaal aan boord van het cruise-schip flirt haar nicht Bonnie met de activiteitenbegeleider Owen er lekker op los. Owen is alleen niet geïnteresseerd in Bonnie, hij heeft meer interesse in Sascha. Alleen durft Sascha niet meer naar haar gevoelens te luisteren na haar laatste relatie zo’n 3 jaar geleden.

 

Tijdens de cruise krijgt ze het toch wel een beetje warmer voor Owen, zal Sacha voor de liefde gaan of toch voor haar droombaan. Lees het hele heerlijke verhaal en kom erachter.

 

De cover alleen is al prachtig met het Noorderlicht. Het is een echte eyecatcher.

 

Het is een kort verhaal, en ik had zeker verder willen lezen over de avonturen van Sacha, maar soms moet je ook genoegen nemen dat het boek uit is.

 

Voor mij was dit het eerste verhaal van Jeske Meinema, maar zeker niet de laatste. Ik vind haar schrijfstijl heerlijk vlot, ongeremd en met humor.

 

Het is dan ook zeker een aanrader, vooral rond deze tijd van het jaar 🎄

 

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.