Niemand zoals Zoë - Renée Olsthoorn

We volgen het verhaal van Zoë, zij is trouwambtenaar van beroep en alleenstaande moeder van Philomena. Door haar persoonlijke ervaringen met mannen wantrouwt Zoë elke man. Ze heeft zichzelf wijsgemaakt dat ze geen man en liefde nodig heeft om gelukkig te zijn. 

Op de bruiloft van Veerle haar zumbie vriendin, ontmoet Zoë Thijs. Hij is knap, lief, leuk, heeft gevoel voor humor en kan goed dansen, nou ja, zolang er geen obstakels op de dansvloer staan dan. Zoë en Thijs belanden in de bruidstaart en dat is het heerlijke begin van Zoë en Thijs. 

Het is niet alleen maar zonneschijn voor Zoë en haar familie, ze beleven ook de nodige chaos en ellende in hun leven. Kan Zoë bepaalde tegenslagen aan, is haar relatie met Thijs hiertegen bestand, en komt het nog goed met haar ex Jeremy? 

Niemand zoals Zoë is het tweede deel van de Sport serie van Renée Olsthoorn. Ik vind het heel knap hoe de serieuze onderwerpen van deze tijd in het verhaal verweven zijn. Het is niet alleen een heerlijke feelgood, maar zoveel meer. Zo komt adoptie, scheiding, co-ouderschap, stuiterende pubers en nog veel meer aan de orde. 

De cover is net als het eerste deel, op en top sport, vrolijke kleuren, je krijgt gewoon zelf zin in Zumba. 

De schrijfstijl is vlot, vol humor, gemakkelijke woorden, korte hoofdstukken. Vanaf het begin van het verhaal is er geen weg meer terug, met veel moeite kon ik het boek neerleggen, ik zat zo in het verhaal. 

Ik kan niet wachten tot ik het derde deel kan lezen. 

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb