Je moest eens weten - Gillian King

Billy is 30 jaar, woont in een appartement in Amsterdam en heeft een goede baan bij een PR-bedrijf en heeft last van het flierefluitersyndroom. Op haar werk heeft ze een oogje op Noud, maar Noud gebruikt haar alleen maar om haar collega Kyra jaloers te maken.

Op het laatste moment besluit Billy om toch met de bedrijfs-skitrip mee te gaan. Samen met haar chagrijnige baas Matthew logeren ze op dezelfde verdieping van het hotel. Op het eerste gezicht komt hij als een chagrijnige baas op iedereen over, maar alleen met Billy blijkt hij toch wel aardig en leuk te zijn, heel leuk zelfs want Billy en Matthew hebben een heerlijke nacht samen.

Wat bij een éénmalige nacht zou blijven loopt uit op iets veel mooiers.

Maar ook moeilijk, want Matthew heeft een geheim, een groot geheim.

Zowel Billy als Matthew zijn in het verleden erg gekwetst in de liefde en daarom kijken ze liever de kat uit de boom dan hun hart te luchten naar elkaar toe.

Vanaf de eerste pagina word je in het verhaal gezogen en wil je verder lezen. Ik kon het boek maar moeilijk wegleggen. Ik wilde weten wat voor geheimen er nog te ontdekken waren. Ik heb het boek in een weekend uitgelezen, en ik kan je vertellen het is een echte aanrader. Ik heb ervan genoten.

De schrijfstijl  van Gillian is vlot, gedetailleerd, beeldend en met een vleugje humor geschreven. Het is niet alleen maar romantisch, er komt ook verdriet, onzekerheid, drama en herkenbare serieuze onderwerpen in voor.

De cover is mooi romantisch met een geheimzinnige twist, bij het zien van de cover wil je gewoon weten wat voor verhaal er achter zit.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik een boek van Gillian King heb gelezen, maar ik kan met zekerheid zeggen dat het zeker niet de laatste keer zal zijn.

Ik heb dit geweldige boek met de Chicklit leesclub mogen lezen, bedankt voor het boek en dat ik mocht deelnemen aan de leesclub.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.