Een dozijn gin & tonics, graag - Lisanne Stam

Na een bedrijfsborrel word Nova de volgende ochtend wakker op de stoep voor haar voordeur. Ze heeft een ongelooflijke kater en weet niet meer wat er gebeurd is. Op haar telefoon ziet ze veel verwijderde berichtjes van haar collega Jarno. Waarom stuurt hij berichtjes en verwijderd hij die weer meteen? Jarno is stiekem verliefd op Nova, maar durft het haar niet te vertellen.

Nova’s zus Katie wil dan ook heel graag weten wat er op de bedrijfsborrel gebeurd is. Samen met haar nieuwe vriend Bob gaan ze op onderzoek uit.

Maar welke rol speelt Zara, hun vriendin en Nova’s collega hierin?

 

Het verhaal leest vlot door de prettige schrijfstijl en de humor. De uitnodigende cover, trekt je ook naar het boek toe, lekkere zomerse sfeer, daar word toch iedereen vrolijk van. De personages zijn precies genoeg uitgewerkt, wat je moet weten staat beschreven. Naar mijn mening is het verhaal alleen veel en veel te kort.

Ik zou graag nog meer willen lezen over Nova, Katie, Bob en Jarno.

 

Ik vind het een heerlijk humoristisch boek om even tussendoor te lezen, ik heb er echt van genoten. Meerdere malen heb ik hardop gelachen om de humor en hoe het is beschreven. Het is een echte feelgood. Dit boek is dan ook zeker een aanrader.

 

Ik geef het boek dan ook 💎💎💎💎💎

Maak jouw eigen website met JouwWeb