Een (h)eerlijke vergissing - Hannah Hill

We volgen het verhaal van de drie vriendinnen Kylie, Ellen en Freya. Kylie en Ellen zijn naast vriendinnen ook nog zakenpartners.

 

Freya is werkzaam als verslaggeefster bij een mode magazine, en moet voor haar werk naar Ibiza voor een groot mode evenement.

 

Freya vraagt haar vriendinnen Kylie en Ellen mee naar Ibiza voor een gratis vakantie, ze moeten zich alleen wel voordoen als collega verslaggevers van Freya.

 

Geen probleem denken Kylie en Ellen. Tijdens de vakantie flirt Kylie met Nathaniel en Ellen pusht haar nog een beetje verder zijn kant op. Als Kylie dan eindelijk besluit om op zijn uitnodiging in te gaan en naar zijn hotelkamer te gaan, beleeft ze een Heerlijke nacht met hem. Totdat ze de volgende ochtend in de badkamer er op harde wijze achter komt dat het niet Nathaniel was waar ze die Heerlijke nacht mee heeft beleefd……..

 

Hannah Hill heeft een heerlijke vlotte beeldende schrijfstijl, met een goede dosis humor. Vanaf het begin van het verhaal zit je erin en lijkt het wel alsof een film zich voor je afspeelt.

 

Het is een kort verhaal, maar dat maakt het verhaal echt niet minder leuk.

 

Dus heb je genoeg van de kou, lees dan “Een (h)eerlijke vergissing” van Hannah Hill, en voor even waan je jezelf op Ibiza.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.