Mia - Marijke Verhoeven

Mia is het laatste deel in De regels van het spel serie van Marijke Verhoeven.

Ik kan alleen maar zeggen, WAUW wat een prachtige verhaal om de serie mee te eindigen.

Mia Verbeek vertrekt in het holst van de nacht uit haar appartement in Groningen. Door alle haast en geheimzinnigheid mist ze de laatste tree van de ladder en gaat mega door haar enkel heen. Maar hé, alles voor de showbizz en de rust die ze in Denemarken hoopt te vinden.

Als Mia op het podium staat te zingen is ze een feestbeest, maar als ze van het podium af is komt ze heel verlegen en zenuwachtig over. Sommige denken zelfs dat ze diva gedrag vertoont. Hoe komt dat? Wat is er met Mia aan de hand?

Vanaf het moment dat Kaj, een collega van Tess Mia ontmoet, krijgt hij haar met geen mogelijkheid meer uit zijn gedachten. Als Mia een ritje achterop de motor bij Kaj maakt, voelt ze zich zo vrij als een vogel, de wind door haar haren en zo veilig met haar armen om zijn gespierde middel. Het voelt zo goed met hem. Kan Mia hem vertrouwen? Zou ze hier in Denemarken eindelijk vrij kunnen zijn? Waarom blijft er dan dat ondragelijke gevoel dat er iets goed mis is?

Marijke heeft in dit deel de spanning goed weten op te bouwen tot aan het einde van het verhaal, en dat resulteert in een geweldige climax met zoals je van een feelgood gewend bent een echt knallend einde met vuurwerk!

Mia word op zo’n manier beschreven dat je heel snel met haar meeleeft en haar de goede dingen in het leven gunt. Vooral na haar geschifte ex. Je begrijpt waarom ze zo moeilijk iemand kan vertrouwen, en dat ze door alles aan zichzelf gaat twijfelen.

Deze serie is echt een aanrader, en als je van ABBA houdt helemaal!!

Dus zet deze serie op je ereader, zet je ABBA playlist aan en geniet van de verhalen van Tess, Lotta en Mia in De regels van het spel.

Bedankt voor het ebook De Verhalenfabriek.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb