Geen Valentijn voor mij - Liz Ouwens ⭐⭐⭐⭐

Geen valentijn voor mij is een valentijn novelle van Liz Ouwens.

Eva is 45 jaar, alleenstaande moeder van Jip, en eigenaar van een Bloemenwinkel. Ze heeft niets met Valentijn, behalve voor haar werk dan.

Ze heeft alles goed op orde in haar leven, 2 lieve beste vrienden maar geen man. Nu haar zoon Jip in groep 8 zit en hij zijn moeder pusht voor een vriend, merkt ze dat het tijd word om zich toch maar in de wereld van daten te storten. Haar vriend maakt een profiel op een dating-app voor haar aan en als hij dan ook nog een blind date voor haar regelt komt ze er niet meer onderuit. Totdat ze ziet wie haar blind-date is. Ze schrikt zo erg, dat ze uit het restaurant vlucht.

Vanaf dat moment gaat het verhaal in snel vaart tempo en kun je niets anders dan doorlezen, want neerleggen is geen optie.

Naarmate je verder leest leer je Eva steeds beter kennen en ook haar geheim en waarom ze is gevlucht van haar blind-date.

De manier waarop Liz dit verhaal schrijft is zo beeldend, met de nodige humor, maar ook het verdriet, de twijfel, de angst en natuurlijk de liefde. Je leeft zo intens met Eva mee want je gunt haar ook zo het geluk van de liefde.

Deze novelle is een heerlijk Valentijns verhaal dat je tussendoor kunt lezen op ieder moment van de dag. Ga lekker zitten en geniet, want daar is geen twijfel over.

Ook dit Valentijns verhaal is een echte aanrader voor feelgood liefhebbers.

Ik mocht dit verhaal vooruit lezen van de Verhalenfabriek, heel erg bedankt, ik heb intens genoten van het mooie verhaal.

Maak jouw eigen website met JouwWeb