Meedogenloos - Lois Blommestein ⭐⭐⭐

Meedogenloos is het derde deel van de trilogie van Lois Blommestein.

Deze afsluiter is tevens het heftigste deel van de serie, dus niet geschikt voor tere zieltjes.

Wanneer er twee vermoorde meisjes worden gevonden, word Rechercheur Jaimy op de zaak gezet. Jaimy moet de dader zien te vinden voordat er nog meer slachtoffers vallen. Maar de dader is slim en kikt op alle aandacht die hij krijgt. Als hij een nieuw meisje ontvoerd moet ze hem helpen om andere meisjes naar hem toe te lokken. Als ze niet doet wat hij zegt, kost het haar pink of haar leven.

Joan en Jaimy hebben ook zo hun eigen problemen, nu Liam en Lars weer vrij zijn. Liam probeert Joan zoveel mogelijk dwars te zitten. En Lars denkt dat hij Jaimy nog steeds terug kan krijgen.

Dit derde deel leest net zo als de vorige delen weer vlot door. De spanning word goed opbouwend. De beeldende manier van schrijven is bij de heftige stukken soms best wel veel om te verwerken, maar ondanks dat las ik verder want er moet toch ergens een puntje van licht zijn aan het einde. En ondanks dat wil je gewoon weten hoe het eindigt.

Deze thriller trilogie is niet een gewone thriller, dit zijn de verhalen die in het echt ook gebeuren maar we liever niet willen zien of horen.

Dus heb je een sterke maag, geen teer zieltje en hou je van een spannende heftige schok barende thriller dan is deze trilogie zeker een aanrader.

Maak jouw eigen website met JouwWeb