Italiaanse toestanden - Tamara Haagmans

Italiaanse toestanden is een feelgood novelle, die je vanaf de cover en de achterflap al aanspreekt. Zodra je begint te lezen leg je het boek pas weg als het uit is.

Fleur van Stra werkt als fotograaf bij Gossip. Haar baas geeft haar de opdracht dat ze onmiddellijk naar Italië moet afreizen om een foto te maken van de mysterieuze miljonair Stephano Visconti. Geen één roddelblad is het ooit eerder gelukt om een foto te bemachtigen.

Als ze in Italië aankomt, waan je je gelijk in zomerse sferen, de cultuur en temperatuur lopen tijdens het korte verhaal heerlijk op.

Wanneer Fleur in een barista op de uitkijk zit, komt ze een oude bekende tegen, tot ze ontdekt dat het Raoul is de chauffeur van Visconti. Ze besluit hem te gebruiken om bij zijn baas te komen om een foto van Visconti te bemachtigen. Wat zo gemakkelijk lijkt, blijkt moeilijker te zijn, als de gevoelens voor Raoul nog steeds aanwezig zijn, en hoe.

Raoul nodigt haar uit voor een Gala, met alle kleding die ze nodig heeft. Ze beleven een heerlijke avond, nacht en ochtend, tot Fleur beslist dat ze niet tegen Raoul wil liegen. Haar gevoelens voor hem zijn te sterk.

Ze beslist de opdracht aan haar baas terug te geven, verlaat het hotel en vertrekt terug naar Nederland.

Hoe het verder afloopt, moet je echt zelf lezen. Ik zeg alleen maar, het is een echte aanrader.

Zoals de meeste boeken van Tamara, smacht je naar meer.

 

Ik geef het boek dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb