Dansen tussen wilde rozen - Aster Borg

Deze recensie is onderdeel van de blogtour Dansen tussen wilde rozen van Aster Borg, Uitgeverij Neckar.

Dansen tussen wilde rozen is het feelgood debuut van Aster Borg.

Hierin volgen we Bo die na het stuk lopen van haar huwelijk even tijd voor haarzelf nodig heeft. Ze besluit om met haar beste vriend Jerome op vakantie te gaan naar la douche France.

Wat Jerome echter niet weet is dat Bo specifiek naar Sant-Raphäel wil gaan omdat ze een foto van haar overleden moeder heeft gevonden. Op deze foto dansen ze samen tussen wilde rozen bij een camper. Maar waarom heeft haar moeder deze foto verstopt? Wat is het geheim van deze foto? Bo heeft besloten dat ze de antwoorden gaat zoeken op deze vragen.

De cover is mooi, vrolijk en nodigt uit om het boek te lezen.

De schrijfstijl van Aster Borg is vlot, beeldend, met de juiste dosis humor, drama, liefde en een vleugje mysterie. De personages worden in deze novelle goed uitgediept en neergezet. Wat er weer voor zorgt dat je het verhaal in een mum van tijd uitleest.

Toen ik het verhaal las, was ik aangenaam verrast. Ik vind het een heerlijke combinatie van feelgood met de mysterieuze zoektocht naar de geheimen achter de foto. Dus hou je van feelgood met een vleugje mysterie dan raad ik je deze novelle zeker aan om te lezen.

Dit was mijn eerste kennismaking met Aster Borg, maar zeker niet de laatste. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de thriller kant van Aster.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb