Rose - Joanne Carlton/Sandra J. Paul

Uitgeverij Books & Butterflies bedankt voor het recensie exemplaar en deelname aan de blogtour.

 

Als Tom de vriend van Rose niet komt opdagen op hun afspraak in het restaurant heeft Rose het gevoel dat er iets mis is.

Door Anna Rose Noël haar verleden vertrouwd ze niemand. Haar achternaam is heel bekend en daarom weet ze niet wie haar echte vrienden zijn of wie alleen maar achter haar geld aan zitten.

Maar in Tom heeft ze eindelijk de ware gevonden, terwijl ze niet eens op zoek was. Hij is de man die deuren voor haar open doet en haar bloemen geeft, rozen natuurlijk.

Als blijkt dat Rose haar gevoel juist is en er iets vreselijk mis is met Tom, begint de nachtmerrie pas echt goed. Beleef het mee met Rose door het verhaal te lezen en kom er zelf achter wat er gebeurd is.

De cover is heel toepasselijk een prachtige eenzame Roos. Zoals in meer gevallen, less is more. De cover trekt je aandacht naar het boek toe.

Deze novelle is echt een heerlijk spannend verhaal om te lezen. Vanaf de eerste pagina zit je in het verhaal en laat het je niet meer los totdat het boek uit is.

Het einde vond ik zowel verrassend, emotioneel, verdrietig als mooi. Zonder spoilers weg te geven, ga ik hier dan ook niet verder op in.

De schrijfster heeft Rose op een hele mooie manier neergezet en beschreven, je voelt haar emoties en gaat helemaal op in haar verhaal. Het is alsof je het verhaal voor je ziet gebeuren.

De schrijfstijl vind ik dan ook, spannend, beeldend en vol emotie.

Het is een echte aanrader.

 

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb