Laat het los - Tamara Haagmans ⭐⭐⭐⭐

Laat het los is het vierde deel in de Sprookjes bestaan serie van Tamara Haagmans.

De tweeling zussen Britt en Lies werken samen in Lang en Gelukkig Land en spelen ook nog eens dezelfde prinses. Dit zorgt voor hilarische praktijken. Britt is de prinses in het theater en Lies is de prinses die door het park heen loopt en samen met de kinderen op de foto gaat.

Als van de één op de andere dag de tegenspeler van Britt is ontslagen komt Ben hiervoor in de plaats. Vanaf het eerste moment is er al een bepaalde klik tussen Ben en Britt, al heeft Britt het zelf nog niet helemaal door. Ze brengen veel tijd samen door en al snel voelt het heel vertrouwd.

Lies met wie Britt ook nog eens samenwoont, heeft het de laatste tijd erg druk, maar Britt weet niet met wat of wie? En dit zorgt voor hilarische gebeurtenissen.

Het is een kort verhaal waar je vlot doorheen leest. Tamara schrijft zoals je een grappig verhaal verteld, met veel humor, hilarische en chaotische gebeurtenissen, met soms een vleugje spanning en lekker veel drama, maar dan wel verhuld in een Sprookjesachtige wereld.

Het verhaal is onderdeel van een serie, je kan het ook als een stand-alone lezen, maar het is leuker om het als een serie te lezen. Ook omdat er nogal eens personages uit de vorige verhalen langs komen.

De Sprookjes bestaan serie is echt heerlijk om lekker tussendoor te lezen, op elk moment van de dag of welk seizoen dan ook. Waan jezelf heerlijk in een Sprookjes Winter Wonderland en geniet van de avonturen van de personages die je allemaal voorgeschoteld krijgt door Tamara. Juist omdat het een kort verhaal is zit er een goed snel tempo in, wat ervoor zorgt dat het niet saai is.

Voor alle feelgood liefhebbers die van Sprookjes houden is deze serie zeker een aanrader. Dus ga lekker zitten en geniet van het verhaal of de verhalen.

Deel 5 “De stoute schoenen” komt op 17 februari 2023 uit.

Maak jouw eigen website met JouwWeb