De mooiste van het land - Tamara Haagmans

De mooiste van het land is het eerste deel in de sprookjes bestaan serie van Tamara Haagmans.

 

Tamara neemt je mee naar het sprookjes pretpark Lang en Gelukkig Land, waar Noa werkt als Prinses. Samen met haar collega’s woont ze in één van de appartementen op het park. Haar stiefmoeder Viola werkt ook in het park.

Op weg naar huis word Noa omver gelopen door haar collega Ralf, die een verhitte ruzie heeft met Layla. Eenmaal thuis staat Ralf voor haar deur, met de vraag of hij vannacht bij haar op de bank mag slapen.

Vanaf dat moment gaat alles in rap tempo, ze vond Ralf van een afstand al leuk, maar nu hij hier in haar appartement is weet ze zichzelf geen houding meer te geven. Was het wel zo slim om haar zeer aantrekkelijke collega tijdelijk als huisgenoot te hebben?

De schrijfstijl van Tamara is heerlijk vlot, luchtig vol met humor en op de juiste momenten ook serieus. Daardoor vlieg je door het verhaal heen.

De cover is sprookjesachtig mooi, wat natuurlijk ook een geweldige lokeend is voor mensen die aangetrokken worden door de prachtige cover.

Persoonlijk vind ik de boeken van Tamara echt geweldig, en deze was er ook weer één. Ik kan niet wachten om deel 2 te lezen.

Bedankt Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor het recensie exemplaar.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb