Plankenkoorts - Tamara Haagmans

Mara van Kooten werkt in de winkel van haar opa en oma. Een winkel die aan het naast gelegen theater is verbonden door middel van een geheime oude tussendeur. Hier verkopen ze naast tweedehandsboeken ook bladmuziek en theaterstukken.

Op een dag komt er een wilde menigte mensen binnen die allemaal naar iets lijken te zoeken, en daarvoor de hele winkel overhoophalen. Als Mara eindelijk iedereen de winkel uit heeft gejaagd, komt er een knappe man binnen. Hij heet Lucas en lijkt niet op zoek naar iets, hij biedt Mara aan om haar te helpen de winkel op te ruimen.

Wie is deze Lucas? Is hij te vertrouwen? En waarom is hij zo geïnteresseerd in Mara?

 

Vanaf de eerste pagina zit je gelijk goed in het verhaal, en ga je in snel vaart trein door het boek heen. Naast de geweldige schrijfstijl en het mooie verhaal, bevat dit boek ook alles wat een echte feelgood nodig heeft. De romantiek, de humor, het sullige als je verliefd bent en een klein beetje drama.

 

Ondanks dat het een feelgood is, komt er ook een serieus onderwerp aan bod. Namelijk de Alzheimer die Mara’s oma heeft. Het is heel goed, netjes en respectvol omschreven.

 

Ik vond het een heerlijk boek om te lezen en had het in een weekend uit. Het eerste boek dat ik van Tamara Haagmans heb gelezen, was “De mooiste dag van je leven”. Dit was ook echt een heel erg mooi boek. Sindsdien heb ik nog meer boeken van haar gelezen, en tot nu toe vind ik ze allemaal geweldig.

 

Voor de echte feelgood fan is dit boek dan ook echt een aanrader.

 

Ik geef dit boek dan ook 💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb