Een streepje tegen - Wendy de Liefde

Een streepje tegen is de debuutroman van Wendy de Liefde, en wat voor een!

 

We volgen het verhaal van Sarah, die na een jarenlange zoektocht eindelijk haar Prins op het witte paard vind. En zoals vaak begint het dan te kriebelen, om haar ultieme droom te vervullen, moeder worden.

 

Al snel zijn Sarah en Maarten het erover eens, om voor een kindje te gaan. Ze zijn allebei gezond, sportief en haar zus bleek super vruchtbaar, dus het zou geen probleem moeten zijn.

 

Helaas blijkt het echter niet zo gemakkelijk als gedacht. Als Sarah maar niet zwanger raakt, komen ze in de medische molen terecht van het fertiliteitstraject. Na twee jaar van onderzoeken, medicijnen, (horror)hormonen en de zoveelste teleurstelling van een negatieve zwangerschapstest, is de maat vol. Tussen Sarah en Maarten word het er ook niet gezelliger op, dus besluit Sarah na een ruzie het roer volledig om te gooien.

 

Ze koopt een B&B in Zeeland, en probeert daar een nieuw leven voor haarzelf op te bouwen. Ze krijgt hierbij hulp van haar nieuwe buren Maike en Jan en haar beste vriendin Milou.

 

De rest van het verhaal moeten jullie echt zelf gaan ontdekken door het boek te lezen. Ik kan het je echt aanraden!

 

De cover is mooi en liefdevol getekend, hierdoor valt je oog er snel op en wekt het gelijk je interesse naar het verhaal.

 

Het verhaal is door Wendy prachtig geschreven, het bevat een zwaar onderwerp dat ze heel mooi in een feelgood heeft weten te verpakken. Ze neemt je voor een deel mee in het fertiliteitstraject en wat daarbij komt kijken. Voor veel vrouwen is dit een herkenbaar onderwerp en zelfs realiteit.

Sarah is zo goed beschreven dat je gelijk met haar meeleeft, je lacht en huilt met haar mee. Het is net alsof het je eigen vriendin is geworden.

 

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb