Suger Rush - Sandra J. Paul

Het verhaal begint als Leon een rechter van beroep 4 rode enveloppen vind op zijn keukentafel. Van wie zijn die en hoe komen ze op zijn keukentafel?

Leon vraagt zich af of hij de enveloppen wel open moet maken. Als hij ziet dat er op iedere envelop een tijd staat vermeld wanneer hij ze open mag maken, ruikt hij ook iets. De geur komt van de enveloppen, en het vreemde hieraan is, het is een bekende geur.

Zou het dan echt mogelijk kunnen zijn dat de enveloppen van zijn geheime crush kunnen zijn? Hij wil toch wel graag weten wat er in de enveloppen staat vermeld, en besluit om de eerste envelop op de juiste tijd te openen.

Ontdek samen met Leon van wie de enveloppen zijn en wat erin staat. En welk einde dit verhaal zal hebben. Ik kan je alvast meedelen dat je niet teleurgesteld zal zijn.

Vanaf dat moment dat de eerste envelop geopend is, gaat het mysterie door het verhaal als een rode draad. Met als toevoeging een flinke scheut humor en een schep romantiek.

Het is dat het aan de “zoete” cover overduidelijk te zien is dat het om een feelgood gaat, want vanaf het begin van het verhaal kan je alle kanten op gaan. Het kan een thriller worden want daar is Sandra J. Paul natuurlijk goed in.

Maar ik moet met eerlijkheid zeggen, dat ze ook goed is in feelgood. Ze weet de juiste balans te vinden in de spanning, romance en humor.

Het is een kort verhaal, heel leuk en vermakelijk voor tussendoor. Zeker een aanrader.

 

Ik geef het dan ook 💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb