Geschenk onder de boom - Patricia van Dam

Uitgeverij Books & Butterflies bedankt voor het recensie exemplaar en dat ik mocht deelnemen aan de blogtour.

In Geschenk onder de boom volgen het verhaal van William en Lucy.

William die moet na de dood van zijn vrouw, zijn dochter alleen opvoeden. Hier heeft hij het nogal moeilijk mee, en probeert zijn verdriet te onderdrukken door zich zoveel mogelijk op zijn werk te storten.

Lucy is onlangs ontslagen en dreigt nu ook nog uit huis gezet te worden.

Als Lucy mat William een afspraak maakt om te onderhandelen over de uithuiszetting, neemt hij haar aan als zijn  kindermeisje voor zijn dochter Hannah. Hiermee komt het verhaal gelijk goed op gang.

Het verhaal speelt zich af in verschillende tijden, een stukje geschiedenis hoe het leven van William en zijn vrouw Ilse begon en eindigde. En de huidige tijd hoe het nu met William en Hannah gaat, en wat de komst van Lucy allemaal teweeg brengt bij de familie Smit.

Ik ga hier verder niets over verklappen alleen maar zeggen dat je dit verhaal moet lezen, zeker in deze tijd rond Kerstmis.

De cover is prachtig, je waant je gelijk in romantische Kerstsferen, echt een eyecatcher dat je naar het boek toe lokt, en je ook zeker niet teleurstelt.

De schrijfstijl is op een warme, luchtige maar soms ook grappige manier geschreven. De opmerkingen van Lucy, zijn grappig en herkenbaar en je sluit haar dan ook echt in je hart.

Dit was mijn eerste boek van Patricia van Dam, maar zeker niet de laatste.

Ik geef het dan ook 💎💎💎💎💎.

Maak jouw eigen website met JouwWeb