Compleet van de wijs - Kristie Raaijmakers ⭐⭐⭐⭐

Deze recensie is onderdeel van de Blogtour op Instagram.

Compleet van de wijs is het eerste deel van de Rock & Flirt serie van Kristie Raaijmakers.

Fleur houdt van uitgaan, naar concerten, festivals en flirten. Op feesten en partijen is ze vaak als zangeres te vinden en zingt ze de sterren van de hemel. Maar verder heeft Fleur maar een saai leven. Ze heeft geen vriend en ook geen leuke baan. Totdat ze bericht krijgt dat ze mee mag doen aan Utrecht on stage.

Ze mag een solo zingen, samen met Lola een duet en een nummer samen met de rockband Misty Figures. De leadzanger Jeff kan ze alleen niet uitstaan, man wat is die arrogant. Maar ondertussen krijgt Fleur hem niet meer uit haar hoofd en waarom komt hij haar toch zo bekend voor?

De cover is mooi feestelijk, het trekt je aandacht en zodra je de flaptekst leest, wil je gewoon weten hoe het verhaal verder gaat.

Kristie heeft een hele open manier van schrijven. Het is vlot, beeldend, met veel humor, sarcasme, herkenbare gênante momenten en natuurlijk lust, romantiek en liefde. Maar ook de warme familieband al zijn ze niet altijd dichtbij.

Fleur is door Kristie op zo’n heerlijke manier neergezet, dat je met haar meeleeft alsof het je beste vriendin is. Je gunt haar de liefde die ze verdient, een leuke baan met een “normale baas” en de avond van haar leven bij Utrecht on stage.

De onverwachte “zangles” die Fleur van Jeff kreeg, was ook heel mooi en gedetailleerd beschreven. Wat begon als ongemakkelijk, eindigde in de vlinders waren volop aanwezig…….

Ik kon het boek maar moeilijk neerleggen, ik zat zo in het verhaal, dat ik niet veel meekreeg van wat er om me heen gebeurde. Het was dan ook een heerlijke feelgood.

Ik heb genoten van wat Fleur allemaal beleefde. Ik baalde best wel dat het uit was, maar gelukkig is er nog een deel 2 en komen deel 3 en 4 dit jaar uit.

Het was ook een prettige verrassing om achterin het boek de Spotify Playlist van Rock en Flirt deel 1: Compleet van de wijs te vinden. Heerlijk al die bekende nummers.

Bedankt voor het mooie ebook en dat ik mocht deelnemen aan de blogtour. Ik kijk er nu al naar uit om de andere delen te gaan lezen.