Met een beetje geluk - Tamara Haagmans

Als de tante van Nicole overlijdt, erft zij het pretpark Down Under. De kinderen van tante Thea zijn  allemaal erg opgelucht, maar Marc de rechterhand van tante Thea is zo boos dat hij stampvoetend het notariskantoor uitloopt. Nicole weet niet wat ze ervan moet denken.

 

Als blijkt dat het pretpark Down Under ook nog aardig wat openstaande schulden heeft en er erg vervallen bijligt, zinkt de moed Nicole in de schoenen. Hoe moet ze hier iets moois van maken, of waar moet ze het geld vandaan halen om het op te knappen om dan te kunnen verkopen?

 

Nicole probeert met de medewerkers van Down Under en Dani haar beste vriendin er het beste van te maken. Een paar weekenden Halloween feesten geven blijkt een goede oplossing, voor nu dan.

 

Ondertussen gaat de samenwerking met Marc, gelukkig stukken beter. Ze blijken zelfs een gezamenlijke interesse te hebben, namelijk de serie Friends!

 

Als Nicole eindelijk denkt dat alles op rolletjes loopt, gebeuren er vreemde dingen. Wie wil er zo graag dat Nicole faalt, wie is er bij gebaat als ze het park moet verkopen, en wat is het geheim van  Marc?

 

Lees en ontdek het allemaal zelf, je zal niet teleurgesteld zijn.

 

De schrijfstijl van Tamara Haagmans is zo heerlijk luchtig, vlot, romantisch, grappig, verrassend en in dit verhaal ook een serieus onderwerp. Het is zo beeldend geschreven dat je er geen moeite voor hoeft te doen om het je in te beelden. Je voelt het gewoon.

 

De cover is ook romantisch, zelfs een beetje magisch te noemen. Het lokt je ogen gewoon naar de cover toe, alsof het je roept, kijk naar mij, koop mij, lees mij!!!!

 

Ik heb al veel boeken van Tamara Haagmans gelezen en moet eerlijk zeggen, ik vind haar boeken geweldig, echt heerlijk om te lezen, ze blijft me telkens weer verrassen. Het is net alsof je er zelf bij bent.

 

Ik geef het boek dan ook 💎💎💎💎.